(Foto) Porsche arată în premieră modelul Cajun

joi, 14 octombrie 2010

(Foto) Porsche arată în premieră modelul Cajun
Foto: incont.ro

Constructorul auto german Volkswagen pregateste un nou model Porsche, un SUV mai mic decat Cayenne, pe care l-a numit Cajun, potrivit Autobild. Porsche Cajun este un coupe care va avea drept concurent  modelul Range Rover Evoque lansat recent pe piata.


Masina  va intra in productie in primavara anului 2013. Motorizarile pregatite pentru acest model vor fi atat diesel cat si pe benzina.
 
Versiunile pe benzina vor avea motoare 2.0 TFSI care dezvolta 240 CP si 3.0 TFSI din care ies 292 CP. Versiunile diesel vor fi propulsate de un 2.0 TDi cu 190 CP si un 3.0 TDI care va avea 265 CP.
               
Porsche va deveni in curand, dupa ce procesul de fuziune va fi incheiat, a 10-a marca a grupului Volkswagen. Amintim ca Volkswagen  a cumparat la sfarsitul anului trecut 49,9% din actiunile Porsche.

Colosul auto german are in portofoliu in prezent marcile Volkswagen, Volkswagen Vehicule Comerciale (Germania), Audi, Skoda (Cehia), Seat (Spania), Bentley (Marea Britanie), Bugatti (Franta), Lamborghini (Italia) si Scania (Suedia).

sursa: Unimedia

0 Comments: