Urechean: "Spuneţi-le alegătorilor că noi nu vom trăda, spuneţi-le că nu vom face alianţă cu comuniştii"

miercuri, 13 octombrie 2010

Urechean:
Foto: AMN

"Sunt sigur că alegătorii vor decide aşa cum trebuie pentru că ei au întotdeauna dreptate şi astfel vom nimeri numai în nota 10. Spuneţi-le alegătorilor că nu vom face alianţă cu comuniştii, spuneţi-le că noi nu vom trăda, pentru că asta ar însemna să ne trădăm pe noi". Declaraţia aparţine preşedintelui Alianţei Moldova Noastră, Serafim Urechean, lansată azi, 13 octombrie, în cadrul evenimentului de lansare a campaniei electorale.


Urechean a îndemnat alegătorii să aleagă între calea democraţiei şi reformelor sau calea dictaturii şi a mizeriei. "Fiecare în viaţă se poate afla în faţa unei cumpene, dar  trebuie să alegem ceea ce este mai bine şi corect", a menţionat liderul AMN.

Tot astăzi, cei 103 candidaţi pentru funcţia de deputat pe listele AMN şi-au primit mandatele.

AMN se laudă cu cea mai performantă listă electorală, care include 38 femei. Potrivit prim-vicepreşedintelui AMN, Victor Osipov, Alianţa Moldova Noastră, are pe listele sale 25 profesori, 8 medici, 21 econimişti, 16 jurişti, 27 ingineri şi 7 tineri specialişti.

AMN a prezentat şi un spot electoral în format video, în care sunt promovate realizările partidului şi noile promisiuni pentru alegerile parlamentare anticipate, protagonistul principal fiind nepoata preşedintelui AMN, Serafim Urechean.

Menţionăm că lansarea campaniei electorale a AMN a inlcus depuneri de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar şi o vizită la Catedrala din centrul Capitalei.

sursa: Unimedia

0 Comments: