BCR Chișinău a donat articole de mobilă pentru 20 de copii din grădinița din Nemțeni

miercuri, 13 octombrie 2010

BCR Chișinău a donat articole de mobilă pentru 20 de copii din grădinița din Nemțeni
Foto: BCR Chisinau

Mai multe articole de mobilier, printre care mese, scaune şi dulapuri au fost donate pentru cei 20 de copii din grădinița ”Fluturaș” din satul Nemțeni, luați sub tutelă de Banca Comercială Română Chișinău.

Acestea au fost deja instalate în viitoarea sală de clasă a Grupei BCR. Totodată, a fost parţial mobilată Sala de Informatică şi Biblioteca gimnaziului. Valoarea articolelor de mobilier este de peste 18 mii lei.


„Prin această donaţie  ne dorim să asigurăm copiii din grupa BCR cu condiţii decente de studii, fapt care cu siguranţă îi va motiva să vină cu drag la şcoală. Investiţia BCR Chişinău în viitorul acestor copii nu se opreşte aici, ei urmând a fi sub protectoratul nostru pe tot parcursul ciclului gimnazial. Aceste donaţii le considerăm investiţii, fiind  ferm convins că ele reprezintă un catalizator pentru formarea viitorilor profesionişti din  Moldova”, a declarat Sorin Andrei, preşedintele executiv al BCR Chişinău S.A.

În septembrie a.c., 20 de copii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa „Fluturaş” din s. Nemţeni au fost luaţi sub tutela BCR Chişinău , fiind astfel formată grupa BCR. Sprijinul  iniţial oferit de BCR Chişinău acestor copii a constat din rechizite şcolare. 

Suportul acordat de către BCR Chişinău gimnaziului din Nemţeni se înscrie în campania internă ”BCR - partener al comunităţii”, lansată în iulie 2010, pentru a oferi ajutor oamenilor afectaţi de inundaţiile din vara anului curent. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: