Avioanele Air Moldova au avut în septembrie 2010 cu 19% mai mulţi pasageri decât în anul trecut

miercuri, 13 octombrie 2010

Avioanele Air Moldova au avut în septembrie 2010 cu 19% mai mulţi pasageri decât în anul trecut
Foto: vacante.md

În luna septembrie 2010, compania aeriană Air Moldova la cursele sale regulate a transportat 50 de mii de pasageri, în creştere cu 19% comparativ cu septembrie  2009, informează compania. Cea mai mare creştere a fluxului de pasageri pe parcursul lunii septembrie a fost înregistrată pe destinaţiile Chişinău-Bucureşti, cu 155% mai mult faţă de aceeaşi lună a anului precedent.


Dintre celelalte curse pe care a fost înregistrat un flux de pasageri în creştere sunt Chişinău – Milano (+74%), Chişinău - Moscova (+23%), Chişinău – Istanbul (+16%), Chișinău – Viena (+11%), Chişinău – Roma (+8%).

La momentul actual, lista de curse operate de "Air Moldova" include 17 destinaţii directe, inclusiv Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Munchen şi Kiev. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Compania aeriană Air Moldova este cel mai mare transportator aerian moldovenesc căruia îi revine mai mult de 50% din toate transportările aeriene de pe piaţa autohtonă.

sursa: Unimedia

0 Comments: