„Petrom-Moldova” a lansat prima staţie de alimentare de standard European în Republica Moldova

joi, 14 octombrie 2010

„Petrom-Moldova” a lansat prima staţie de alimentare de standard European în Republica Moldova
Foto: Petrom Moldova

“Petrom-Moldova” lansează prima staţie de alimentare de standard European în Republica Moldova

Petrom Moldova a lansat în premieră în Moldova o staţie PECO ce corespunde celor mai înalte cerinţe de calitate şi standardelor avansate Europene. Staţia de alimentare a fost deschisă pe şos. Hânceşti 130/1, PECO-38.


O staţie PECO modernă, în viziunea Petrom-Moldova, combină lotul de alimentare echipat cu utilaj de performanţă  cu un magazin, un Bistro cu o terasă la aer liber completată un teren de joacă pentru copii şi cu o spălătorie complet automatizată.

Îmbinând un design modern cu echipament de ultimă generaţie, blocul de distributie cu carburanti este dotat cu un sistem de recuperare a vaporilor, care da posibilitatea de a controla şi reduce la minim gazele eliminate în atmosferă. Acest sistem, la fel ca şi sistemul de aprovizionare cu apă reciclabil şi sistemul de purificare conectat direct la canalizarea centrală a spălătoriei auto, corespunde celor mai înalte cerinţe de calitate şi celor mai stricte criterii ecologice.

Activitatea întreprinderii în ţara noastră începe în anul 2000, când a fost deschisă prima staţie Petrom de distribuire a produselor petroliere, PECO1, amplasată pe strada  Sarmisegetusa, 24. În 2001 a urmat construcţia unui Centru Comercial de distribuire a produselor petroliere, amplasat pe strada Calea Orheiului nr. 109, municipiul Chişinău (Staţia PECO2). Treptat s-a trecut la politica de extindere masivă a Î.C.S. „Petrom-Moldova" S.A. pe întreg teritoriul Republicii Moldova. La moment compania deţine în reţeaua „Petrom" 102 staţii de distribuire a produselor petroliere şi a gazelor lichefiate.

Pentru a îmbunătăţi serviciile prestate, Petrom-Moldova a introdus mai întâi un nou instrument de achiziţionare a produselor petroliere PetromCard, prin intermediul căruia clientul poate face plinul pe tot teritoriul ţării, evitând plăţile în numerar.

sursa: Unimedia

0 Comments: