Şeful-adjunct al secţiei urmărire penală din comisariatul Buiucani riscă 10 ani de pușcărie pentru că ar fi extorcat 2500 de euro. VEZI VIDEO

miercuri, 13 octombrie 2010

Şeful-adjunct al secţiei urmărire penală din comisariatul Buiucani riscă 10 ani de pușcărie pentru că ar fi extorcat 2500 de euro. VEZI VIDEO
Foto simbol
Foto: emaramures.ro

Şeful-adjunct al secţiei urmărire penală din CPS Buiucani a fost reţinut pentru că ar fi extorcat 2500 de euro. Potrivit unui comunicat remis la adresa UNIMEDIA de către CCCEC, căpitanul de poliţie ar fi extorcat banii pentru a-i restitui toate materialele legate de caz şi încetarea urmăririi penale.


Ofiţerii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, în comun cu procurorii şi direcţia de securitate internă a MAI, l-au reţinut în flagrant pe omul legii în după-amiaza zilei de 12 octombrie chiar în faţa Comisariatului. Poliţistul a primit banii marcaţi „mită CCCEC” într-un plic de hîrtie.

Grupul de intervenţie l-a oprit în momentul în care căpitanul de poliţie s-a aşezat în automobilul declarantului, iar banii au fost depistaţi, în timpul percheziţiei,  pe bancheta din spate a maşinii, în mapa colaboratorului.

Căpitanul de poliție riscă o pedeapsă sub formă de privaţiune de libertate până la 10 ani cu amendă în mărime de la 20 000 la 60 000 lei și cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau a exercita anumită activitate pe un termen de până la 5 ani.



sursa: Unimedia

0 Comments: