Panou electoral cu Obama "terorist", "gangster", "bandit" "mexican" și "homosexual"

joi, 14 octombrie 2010

Panou electoral cu Obama
Foto: thenayshun.com

În statul Colorado de-a lungul unei șosele naționale a apărut un panou electoral reprezentându-l pe Barack Obama ca terorist, gangster, bandit mexican și homosexual. Până în prezent nu se cunoaște cine l-a plătit.


Panoul reprezintă "patru Obame" care stau în jurul unei mese jucând o partidă de cărți și fiind urmăriți de doi vulturi numiți George Soros şi ONU. Pe masă se află o copie a Declaraţiei de Independenţă, Clopotul Libertății, un soldat de jucărie şi statuia Justiției ținând în mână o balanță. Sub masa mișună şobolanii etichetați ca IRS (Serviciul pentru Venituri Interne), avocaţi, EPA (Agenție de Protecție a Mediului) și the Fed (Sistemul federal de rezerve al SUA).

În partea de jos a caricaturii este plasat sloganul "Vote DemocRAT. Join the game." (Votează democratul. Alătură-te jocului). Sloganul este, de fapt, un joc de cuvinte, rat în limba engleză înseamnă șobolan.

Reamintim că, în zilele acestea, în Statele Unite are loc campania electorală, iar președintele Obama susține Partidul Democrat.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la politicsdaily.com


0 Comments: