O fetiță de doi ani a fost violată de bărbatul, în grija căruia a fost lăsată de mama sa

miercuri, 13 octombrie 2010

O fetiță de doi ani a fost violată de bărbatul, în grija căruia a fost lăsată de mama sa
Comentariu: poza simbol
Foto: my.mail.ru

O fetiță de 2 ani din Glodeni a fost violată de concubinul femeii, în grija căreia a fost lăsată de mama sa. Copilul a fost transportat cu aviația sanitară la Chișinău, fiind, în stare gravă internat în spital, transmite PUBLIKA.MD.


Tragedia a avut loc marți seara. Femeia, în grija căreia a fost lăsată fetița de mama sa, plecată la muncă peste hotare, a găsit copilul însângerat acasă. Concubinul ei, în vârstă de 31 ani, a fost reținut, iar fetița - transportată la Centrul Mamei și Copilului din capitală.

Fetița se află în stare gravă. Din cauza traumelor bazinului mic, micuța a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Medicii încearcă acum să-i restabilească organele afectate. 

Bărbatul reținut și-a recunoscut vina, dar a spus că a confundat-o pe fetiță cu concubina sa. Anterior, suspectul a fost judecat pentru viol. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 25 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

UNIMEDIA amintește că acum două luni, o fetiță de trei ani a fost violată la o grădiniță din capitală, de către un meșter, chemat să schimbe un geam.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la PUBLIKA.MD


0 Comments: