(video) Legendarii "The Scorpions" și "Vântul schimbării" au zguduit aseară stadionul Zimbru într-un show muzical LIVE de excepție

joi, 14 octombrie 2010

(video) Legendarii
Foto: Colaj UNIMEDIA

Aproape 20 mii de oameni au asistat aseară la un show muzical de excepție, susținut pe stadionul Zimbru din Capitală de legendara formație germană "The Scorpions". Fanii trupei, veniți în număr mare la stadion încă înainte de începerea concertului, au cântat, au dansat, au aprins brichetele și telefoanele mobile pentru a-i arăta lui Klaus Meine (solistul trupei) satisfacția și bucuria de a-l vedea la Chișinău.

Deși o mare parte din programul muzical a fost constituit din piese hard-rock, The Scorpions au ridicat tot stadionul în picioare atunci când au interpretat piese precum "The Wind of Change" (Vântul Schimbării), "The best is yet to come" (Ce este mai bine încă urmează) sau "Still Loving you" (Încă te mai iubesc). Sunetul live a fost însoțit de un spectacol de lumini, susținut de un monitor imens de background, plus două pe lateral pentru proiecția video a acțiunilor de pe scenă.


Bateristul trupei, dar și chitariștii "The Scorpions" au oferit și ei momente de neuitat pentru  fanii de muzică rock, executând mai multe scene impresionante. Într-unul dintre momente, solistul trupei a ieșit cu drapelul R. Moldova în mâini și a strigat: "Moldova, we love you. We'll rock you like a hurricane", fapt aclamat îndelung de spectatori. În momentul care trupa germană și-a încheiat recitalul, publicul moldovean de pe stadion a scandat numele formației pentru ca într-un final aceștia să se întoarcă pe scenă și să mai cânte 15 minute. Concertul celor 5 scorpioni a durat exact două ore (20.03 - 22.03). Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de sute de polițiști și membri ai echipajului Scut.

The Scorpions este cea mai populară trupă cu renume mondial care a evoluat vreodată în R. Moldova. Aceștia au fost aduși la Chișinău de un parteneriat între Dublu Sens SRL, Orange Moldova, Voiaj International, Euroasig, Casa Sărbătorii, susținuți și de prim-ministrul Vlad Filat.

Vezi mai jos imagini video de la concert:





sursa: Unimedia

0 Comments: