Dan Balan şi Vera Brejneva se combină într-o piesă şi un videoclip nou

miercuri, 13 octombrie 2010

Dan Balan şi Vera Brejneva se combină într-o piesă şi un videoclip nou
Foto: diskoteka.md

Dan Balan pregăteşte fanilor o nouă surpriză. În luna noiembrie, interpretul, va lansa o piesă în colaborare cu una dintre cele mai sexy vedete din Rusia. Este vorba de Vera Brejneva, împreună cu care Dan Balan va apărea  şi în videoclip. Despre aceasta a anunţat chiar Dan Balan, azi, 13 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă.


Dan Balan a realizat un duet, în limba rusă, cu Vera Brejneva, soţia unui milionar. Dan refuză să spună măcar denumirea piesei, înercând să intrige fanii şi mai mult. Ceea ce se cunoaşte este faptul că melodia va avea o notă romantică.

UNIMEDIA a aflat de la cine a venit propunerea de colaborare Dan Balan - Vera Brejneva. Cei doi artişti s-au întîlnit la New York, unde Dan filma videoclipul piesei "Chica Bomb", iar Vera venise să filmeze pentru producţia "Love in the Big City", acesta fiind momentul în care cei doi au convenit asupra unui potenţial duet.


Foto: click.ro

Menţionăm că Vera Brejneva, pe numele ei real Vera Viktorovna Galushka, este una dintre divele rusoaice care se bucură nu doar de un talent deosebit, ci şi de calităţi fizice impresionante. Provine dintr-o familie simplă de muncitori, iar numele de scena l-a împrumutat de la fostul lider sovietic, Leonid Brejnev, care s-a născut ca şi ea în oraşul Dneprodzerzhinsk (Ucraina).

Vera Viktorovna Galushka s-a făcut cunoscută în urma succesului pe care l-a înregistrat cu trupa Via Gra.

sursa: Unimedia

0 Comments: