(video) Un tânăr de 22 de ani şi-a omorât bunica cu toporul

marți, 11 ianuarie 2011

(video) Un tânăr de 22 de ani şi-a omorât bunica cu toporul
Foto: MAI

Tragedie într-o familie din satul Roşu, raionul Cahul. O femeie de 82 de ani şi-a pierdut viaţa în chinuri cumplite, după ce a fost atacată de nepotul ei cu un topor, iar tatăl şi unchiul făptaşului au ajuns la spital în stare gravă. 


La data de 4 ianuarie 2011, Unitatea de gardă a Comisariatului raional de poliţie Cahul a fost sesizată de o localnică a satului Roşu precum, că într-o gospodărie se află cadavrul unei femei, iar alte două persoane se află în stare gravă. 

Veniţi la faţa locului oamenii legii au depistat cadavrul stăpânei şi două persoane cu lovituri de topor pe tot corpul. De asemenea s-a stabilit că cel care a săvârşit asemenea grozăvie este nepotul şi fiul victimelor, care a şi fost reţinut de poliţie. 

Victemele acestei nenorociri trăiau împreună, iar în fatidica zi de 4 ianuarie, între cei trei a izbucnit o certă banală, unde şi-au aruncat în faţă vorbe de ocară, iar acest lucru l-a scos din minţi pe nepot, care mai era şi în stare de ebrietate. Cu o furie ieşită din comun, suspectul a luat toporul şi a lovit-o în cap pe bunica sa, care a decedat pe loc. Tipul nu s-a oprit aici, având toporul în mână a aplicat mai multe lovituri lui taică său şi unchiului, aceştea ajungând în reanimare cu leziuni grave. După ce s-a vărsat veninul, suspectul s-a dus liniştit şi s-a culcat, dar nu a durat mult fiindcă a fost trezit de oamenii legii. 

Audiat de poliţie, insul îşi recunoaşte faptele şi regretă de cele întâmplate, motivând că era în stare de ebrietate şi nu ştia ce face. 

Actualmente, tânărul s-a ales cu două cauze penale pentru omor intenţionat şi vătămare intenţionată gravă. Suspectul riscă 25 ani prevaţiune de libertate pentru că şi-a omorât bunica.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: