Pavlicenco îl susţine pe Ghimpu

joi, 13 ianuarie 2011

Pavlicenco îl susţine pe Ghimpu
Colaj: UNIMEDIA

Mihai Ghimpu are dreptate când îi face cu ou şi oţet pe analiştii şi comentatorii politici care au "trâmbiţat" împotriva liberalilor, când aceştia au cerut în cadrul negocierilor un minister de drept. De această părere este preşedintele PNL, Vitalia Pavlicenco, într-o postare pe blogul personal.


Vitalia Pavlicenco consideră că PL a procedat corect când a pretins un minister de drept. "Liberalii vor trebuisă răspundă de ce Alianţa nu face una sau alta, de ce nu e justiţie şi nici ordine, de ce oamenii nu mai cred că în R.Moldova li se poate face dreptate", explică liderul PNL.

"Acum, la elaborarea Programului, dacă tot nu i s-a dat o pârghie, PL să încerce să demonstreze că în R.Moldova poate începe întronarea legii. Ar fi trebuit să fie mai insistent în privinţa lucrurilor fundamentale – CSI, NATO, reformarea învăţământului şi acceptarea promovării adevărului istoric. Pentru ca de spus – spune bine, dar de obţinut de la aliaţi recunoaşterea unor lucruri fundamentale încă nu poate", subliniază Pavlicenco.

Potrivit ei, unificarea forţelor cu adevărat liberale - PL, PNL, AMN, PNR, MAE, cu un preşedinte asupra cărora vor conveni cu toţii, este o acţiune necesară, care va consolida falia proromâneasca în R.Moldova. Pavlicenco, însă, a exclus Partidul Liberal Democrat, potrivit ei PLDM nu e forţă liberală.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: