Cultura va rămâne în mâinile lui Focșa, anunță Valentina Buliga

marți, 11 ianuarie 2011

Cultura va rămâne în mâinile lui Focșa, anunță Valentina Buliga
Boris Focșa, ministru al Culturii în exercițiu
Foto: gov.md

"Luni, 10 ianuarie, a avut loc ședința biroului politic. În cadrula acesteia, pentru funcția de ministru al Culturii a fost înaintată și candidatura lui Boris Focșa. Astfel, cel mai probabil, acesta va fi candidatura PD pentru acest portofoliu ministerial". 


Declarația aparține deputatul Partidului Democrat, Valentina Buliga, lansată ieri seara în cadrul unei emisiuni televizate la PublikaTV.

De cealaltă parte, liberal-democratul Mihai Godea, a menționat că PLDM își va desemna candidaturile joi, 13 ianuarie, după ședința biroului politic al formațiunii. Acesta a menționat că nu pleacă să muncească în Guvern și că va rămâne în Parlament în calitate de președinte al fracțiunii.

Și prim-vicepreședintele liberalilor, Anatol Șalaru, a declarat că până joi este posibil să se facă publice numele candidaților pentru funcțiile ministeriale din partea PL.

UNIMEDIA precizează că vineri, 14 ianuarie, este termenul limită până când prim-ministrul desemnat, Vladimir Filat, trebuie să prezinte structura Cabinetului de miniștri și programul de guvernare.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: