Partidul Democrat și-a desemnat astăzi candidaturile pentru funcțiile de conducere în cadrul Guvernului

luni, 10 ianuarie 2011

Partidul Democrat și-a desemnat astăzi candidaturile pentru funcțiile de conducere în cadrul Guvernului
Foto: PDM

Partidul Democrat și-a desemnat candidaturile pentru funcțiile de conducere în cadrul Guvernului. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Biroului Executiv Politic al PD, care a a avut scopul de a evalua rezultatele activității grupurilor de experți și de a discuta aspecte ce țin de elaborarea proiectului programului de guvernare. 


Potrivit unui comunicat de presă al partidului, la finalul ședinței, liderul democraților, Marian Lupu, a declarat că între partidele din AIE nu există divergențe principiale privind programul de guvernare.

”Mai sunt câteva puncte asupra cărora se mai discută, cum ar fi reforma sistemului judecătoresc, Procuraturii, sistemului organelor de drept. Poziția noastră este să nu ne limităm la anumite elemente, care să fie puse în discuție, fără a avea o abordare de ansamblu privind reforma. Pledăm pentru o abordare profesionistă, una foarte clară", a precizat președintele PD.

Liderul democraților a precizat că mai multe detalii vor fi făcute publice după întrevederea liderilor celor trei partide.

UNIMEDIA precizează că astăzi grupurile de experți ale PD, PL și PLDM se întîlnesc la Guvern pentru a finaliza programul de guvernare al AIE.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: