Cancelaria de Stat - în căutarea unui consultant de e-achiziţii

miercuri, 12 ianuarie 2011

Cancelaria de Stat - în căutarea unui consultant de e-achiziţii
Foto: sevak.us

Cancelaria de Stat este în căutarea unui consultant local de achiziţii publice pentru proiectul de E-Transformare a Guvernării din Republica Moldova.


Printre cerinţe se numără minim 7 ani de experienţă de lucru în cadrul unei proceduri de achiziţie; cunoştinţe şi experienţă în dezvoltarea viziunii şi strategiei de e-achiziţii publice; cunoaşterea limbii române şi engleze;etc.

Contractul va fi semnat pentru o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de extindere. Persoanele interesate pot transmite CV-ul la adresa de email oxana.casu@egov.md, până la 28 ianuarie curent. Pentru mai multe informaţii, persoana de contact Oxana Caşu, tel.250-234. 

Proiectul de e-transformare a guvernării este conceput pentru a spori eficienţa şi calitatea unei game selectate de servicii publice pentru cetăţeni şi întreprinderi, şi îmbunătăţirea gestionării domeniului TIC în sectorul public. 

Moldova beneficiază de experienţa şi expertiza practicienilor şi experţilor cheie în domeniul e-guvernării din întreaga lume. Conform experţilor,  e-transformarea guvernării trebuie să-şi găsească locul în Strategia Naţională de Dezvoltare, deoarece este un punct cheie pentru integrarea europeană.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: