Parlamentul Republicii Moldova - Sex și... nonsens!

miercuri, 12 ianuarie 2011

Parlamentul Republicii Moldova - Sex și... nonsens!
Colaj: UNIMEDIA

După ce ieri președintele Parlamentului Marian Lupu a declarat că unii deputați se excită din cauza jurnaliștilor, astăzi, dezbaterile din Parlament au ajuns până la explicarea termenilor de consensualitate și consexualitate.


În timpul adoptării Legii Guvernului, deputații din Alianța de Guvernare au propus formarea unui prezidiu pentru asigurarea "consensului" în Executiv. De cealaltă parte, deputații comuniști consideră că dacă nu există drept de veto în Guvern nu poate fi vorba de consensualitate. "Acesta deja e nonsens", a explicat Vadim Mișin, propunând termenul de "majoritate".

Și deputatul Eduard Mușuc a ținut să pună punctul pe i. "Nu prea înteleg ce reprezintă aceasta noțiune sexuală de consensualitate, eu mă uit mai mult la prevederile legale și noțiuni", a subliniat deputatul PCRM. În replică, Marian Lupu a ținut să facă niște precizări despre rădăcinile cuvântului consensualitate. "Atenție! Cuvântul consensualitate provine de la cuvântul sens, dar nu de la sex", a remarcat liderul democraților.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: