(video) Comuniștii se simțeau mai ”prikolino” cu Ghimpu, iar Lupu mai vrea o îmbrățișare cu Voronin

joi, 13 ianuarie 2011

(video) Comuniștii se simțeau mai ”prikolino” cu Ghimpu, iar Lupu mai vrea o îmbrățișare cu Voronin
Colaj: UNIMEDIA / Foto: blogosfera.md

La început de cale este ”lăudat”. Este vorba de președintele Parlamentului, Marian Lupu, care conduce ședințele ”nu așa cum trebuie”, spun deputații Partidului Comuniștilor. ”Fracțiunea noastră nu vede diferențe între o ședință de Parlament condusă de Ghimpu și una de Lupu, doar că, cu Ghimpu era mai ”prikolino” ”, a declarat ieri în plenul Parlamentului deputatul comunist Eduard Mușuc.


În replică, Marian Lupu a spus că vede necesitatea unei îmbrățișări repetate cu liderul comunist, Vladimir Voronin, pentru a detensiona situația.

La solicitarea UNIMEDIA, președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a refuzat să comenteze ședințele Legislativului conduse de liberalul Mihai Ghimpu și democratul Marian Lupu. ”Fiecare are stilul său”, a conchis Diacov.

Marian Lupu a ținut să explice că este ”un tip de persoană absolut specială”. ”M-am învățat pe durata mandatului 2005-2009 ce înseamnă funcția de președinte al Pararlamentului. Această funcție cere calm, pentru că sunt provocări și caractere diferite, tactici de comportament și nu trebuie să învinuiești pe nimeni. Am fost, sunt și voi fi calm”, a încheiat democratul. 

UNIMEDIA amintește că tot ieri, 12 ianuarie, în cadrul ședinței Legislativului, deputatul PCRM, Ina Șupac, i-a făcut observație spicherului Marian Lupu să nu mestece gumă.



Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: