În Estonia se desfășoară Săptămâna Culturii din Republica Moldova. VEZI programul

marți, 11 ianuarie 2011

În Estonia se desfășoară Săptămâna Culturii din Republica Moldova. VEZI programul
Foto: etnoweb.ee

Ambasada Republicii Moldova în Estonia, în colaborare cu societatea culturală moldovenească "Luceafărul" lansează o săptămână de cultură din Moldova în Estonia.  Astfel, în perioada 10-17 ianuarie 2011, vor fi organizate o serie de activităţi cu scopul de a familiariza oamenii din Estonia cu tradiţiile sărbătorilor de iarnă din Republica Moldova.


Organizatorii invită la o săptămână de muzică, dans, opere artistice şi filme din Republica Moldova. 

Vă prezentăm în continuare Programul Săptămânaii Culturii din Republica Moldova în Estonia: 

10 - 16 ianuarie, Expoziţia de artă ", Estonia în ochii artiştilor din Moldova" . Deschis zilnic între orele 10:00 și 16:00 pe adresa:  ul.Uus 3. Tallinn, sala "Eesti Kinoliit".

14 ianuarie, prezentarea filmului "Nunta în Bassarabii. Începând cu ora 18:00, la adresa: ulyu Uus 3. Tallinn, sala "Eesti Kinoliit". 

15 ianuarie. Concert "Sf. Vasile - tradiţiile de iarnă a Republicii Moldova". Începând cu ora 17: 00, la adresa: "Pelgulinna Rahvamaja" Str. Telliskivi 56, Tallinn. 

16 ianuarie, prezentarea unui documentar despre Republica Moldova şi tradiţiile sale de iarnă. Începând cu ora 16:00 la adresa: ul. Uus 3. Tallinn, sala "Eesti Kinoliit".
 
17 ianuarie, prezentarea filmului "Lăutarii". Începând cu ora 18:00, la sediul Ambasadei Republicii Moldova, adresa: 20/09 ul.Tatari, Tallinn.
 
Menționăm că, la toate evenimentele, intrearea este liberă. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: