(Video)Rezultatul autopsiei: Mădălina Manole s-a sinucis - a băut 400 ml de pesticid

joi, 15 iulie 2010

(Video)Rezultatul autopsiei: Mădălina Manole s-a sinucis - a băut 400 ml de pesticid
Foto: divercitycafe.ro

Rezultatul autopsiei realizate de Institutul de Medicină Legală indică faptul că artista nu suferea de nicio boală cronică şi avea greutatea normală. Pesticidul Furadan, înghiţit în cantitate foarte mare a fost cel care a dus la moartea vedetei.

''Moartea a survenit foarte repede, în câteva minute. Este o otravă foarte puternică. Cantitatea ingerată a fost mare, cantitatea absorbită a fost mare. La doza asta este foarte greu să îţi imaginezi că putea fi salvată'', a precizat Dan Dermengiu, director al Institutului de Medicină Legală.


Potrvit autopsiei realizate de IML, cântăreaţa nu suferea de nicio boală cronică, avea greutate normală. Moartea acesteia a survenit peste un minut de la ingerarea substanţei.

Pesticidul care a provocat decesul Mădălinei Manole este extrem de toxic. Un singur mililitru din această substanţă poate fi fatal dacă este ingerat, spun medicii toxicologi. Pentru că face parte din grupa 1 de toxicitate, Furadanul nu poate fi comercializat. Cu toate acestea, pesticidul se găseşte în cele mai multe gospodării de la ţară.

Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineaţa, de soţul său, în locuinţa din Otopeni. Incidentul a fost anunţat de acesta în jurul orei 6.30, însă medicii sosiţi de urgenţă nu au mai putut-o salva pe interpretă.



0 Comments: