Mădălina Manole i-a lăsat un mesaj de adio soţului pe telefon mobil

miercuri, 14 iulie 2010

Mădălina Manole i-a lăsat un mesaj de adio soţului pe telefon mobil
Foto: http://www.6am.ro/

Anchetatorii au declarat că Mădălina Manole a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil al soţul său, Mircea Petru, în jurul orei 2.00, în care îşi exprima regretul cu privire la decesul ei.


"Este vorba de un mesaj lăsat soţului ei pe telefonul mobil despre care nu pot să dau mai multe detalii, este un mesaj personal şi familia nu vrea să-l facă public. Nu sunt suspiciuni de omor, în acest moment este examinat cadavrul şi nu sunt urme de violenţă. Este adevărat că artista a ingurgitat nişte medicamente, care este posibil să fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate în calcul, încă ancheta este în desfăşurare", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Artista ar fi scris în mesajul său că ştie că este iubită şi că îi pare rău.



Artista Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.

Potrivit inspectorului- şef al Poliţiei Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.

Se pare că problemele cardiace de care artista a suferit în perioada sarcinii s-au agravat în acesată primăvară.

Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.

sursa: Unimedia

0 Comments: