Versiunea facelift Toyota Corolla 2010 poate fi deja cumpărată în Centrul Toyota Chișinău “Continent”

marți, 13 iulie 2010

Versiunea facelift Toyota Corolla 2010 poate fi deja cumpărată în Centrul Toyota Chișinău “Continent”
Foto: Continent

Importatorul oficial Toyota în Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau Continent, prezintă versiunea facelift al sedanului legendar Toyota Corolla 2010, numele căreia a devenit sinonim cu calitatea, fiabilitatea și siguranța. Deja astazi, noua Toyota Corolla 2010 poate fi procurată la un preț de doar 12.770 Euro în saloanele din Chișinău.


Potrivit dealerilor oficiali, Faceliftul Toyota Corolla reprezintă o îmbinare a stilului modern, designului atragator și a celor mai noi tehnologii.

Exteriorul noului model a devenit și mai dinamic, modificări suferind grila radiatorului, bumperul față, blocurile optice frontale, cât și oglinzile retrovizoare. La fel a fost modificat bumperul și farurile spate. La interior, printre modificări regăsim noua planță de bord cu sistem de iluminare Optitron, și noul volan sportiv.

Acum, noua Toyota Corolla are prevazute sloturi USB și AUX, care permit conectarea playerelor muzicale, în timp ce sistemul audio oferă și conectivitate Bluetooth pentru convorbirile telefonice.

Constructorul Toyota mizează pe principalul avantaj al modelului - eficiența. Propulsorul de 1.33 litri produce 101 CP și consuma doar 5.7 l/100km, în timp ce propulsorul de 1.6 litri și 124 CP consuma doar 6.1 l/100km.

Multumită caracteristicilor perfecte de exploatare, nivelului înalt de fiabilitate, siguranță și confort, Toyota Corolla continua să fie un partener de încredere fie pe traseele urbane sau cele extra-urbane.




sursa: Unimedia

0 Comments: