Ghimpu organizează ziua de naştere a unui copil sinistrat: Câteva torte ca să-şi servească prietenii şi o bicicletă cadou

miercuri, 14 iulie 2010

Ghimpu organizează ziua de naştere a unui copil sinistrat: Câteva torte ca să-şi servească prietenii şi o bicicletă cadou
Poză simbol
Foto: blocnotes.ro

Preşedintele Mihai Ghimpu i-a promis unui copil sinistrat că de ziua sa de naştere va primi din partea şefului statului o bicicletă, iar pentru masa de sărbătoare,  câteva torte ca să servească toţi prietenii. Iulian Mihalache împlineşte mâine, 15 iulie, vârsta de 8 ani. Promisiunea a fost făcută astăzi, în cadrul unei vizite întreprinse de Mihai Ghimpu la tabăra „Cireşarii”, unde sunt plasaţi copii din satul Nemţeni.


Aflându-se în vizită la copiii din Nemţeni, Preşedintele Mihai Ghimpu le-a transmis încălţăminte, inventar sportiv şi jocuri distractive pentru fiecare, precum şi dulciuri. De asemenea şeful statului a declarat copiilor că în câteva zile aceştia vor fi asiguraţi cu haine şi încălţăminte. Mihai Ghimpu a dat indicaţii să fie examinată posibilitatea aflării acestor copii în această tabără pentru toată perioada estivală.
 
„Toţi copiii din localităţile afectate de inundaţii vor beneficia de toată susţinerea noastră sub toate aspectele - material, psihologic, medical, etc. Desigur, cel mai mare cadou pentru ei va fi reîntoarcerea în sânul familiei, într-o casă nouă şi luminoasă. Şi aceasta noi le vom asigură în cel mai scurt timp”, a accentuat Ghimpu.

În tabăra de vară „Cireşarii” din Vadul lui Vodă sunt plasaţi 32 de copii din familiile sinistrate din satul Nemţeni, raionul Hânceşti.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: