Iubirile tumultuoase ale Mădălinei Manole

miercuri, 14 iulie 2010

Iubirile tumultuoase ale Mădălinei Manole
Foto: click.ro

Mădălina Manole a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă. Nu o dată cântăreaţa a fost acuzată că s-ar fi căsătorit cu compozitorul Şerban Georgescu, mai în vârstă cu 17 ani decât artista, din interes.


Mădălina Manole şi Şerban Georgescu s-au căsătorit în anul 1994 şi au divorţat în 2002, artista invocând, la tribunal, indifelitatea lui Şerban.

După divorţ, Mădălina Manole a declarat că "erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat".

În urmă cu patru ani ea s-a îndrăgostit de Mircea Petru, un bărbat care i-a devenit anul trecut soţ.

Cântăreaţa Mădălina Manole a recunoscut că a fost acuzată că s-a căsătorit cu Şerban Georgescu din interes. Interpreta susţine că a consimţit să fie soţia cunoscutului compozitor deoarece era îndrăgostită şi subjugată de calităţile fizice ale acestuia.

Mădălina Manole a fost absentă la înmormântarea lui Şerban Georgescu din 2007. Solista, care a împărţit alături de compozitor cincisprezece ani de viaţă şi care îi datorează cele mai mari realizări ale carierei ei, din motive numai de ea ştiute, nu l-a condus pe fostul ei soţ pe ultimul drum, potrivit 9am.ro.

Şerban Georgescu s-a căsătorit cu Eniko, dar a murit iubind-o pe Mădălina Manole, prima lui soţie. Eniko, văduva compozitorului, susţine că povestea de dragoste dintre ea şi Şerban a fost una relativă, deoarece, în ciuda faptului că i-a dăruit un copil, compozitorul nu a reuşit niciodată să o uite pe „Fata cu părul de foc", potrivit click.ro.

Mădălina şi-a împlinit anul trecut şi cel mai mare vis, acela de a fi mămică. Ea îşi dedica tot timpul fiului său, Petru Jr, dar pregătea şi o revenire în forţă pe piaţa muzicală autohtonă.

Mădălina Manole şi iubitul ei, Mircea Petru, s-au căsătorit într-un cadru restrâns anul trecut. În aceeaşi zi, cei doi şi-au creştinat şi bebeluşul.

Artista a refuzat să poarte o rochie de mireasă şi a ales pentru cele două evenimente o rochie albă, scurtă.

sursa: Unimedia

0 Comments: