Procurorii din România confirmă ipoteza sinuciderii în cazul Mădălinei Manole, prin ingerarea unei substanţe toxice

miercuri, 14 iulie 2010

Procurorii din România confirmă ipoteza sinuciderii în cazul Mădălinei Manole, prin ingerarea unei substanţe toxice
Foto: madalinamanole.ro

"În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS", se arată într-un comunicat al procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, transmite realitatea.net.

Amintim că Mădălina Manole, fata cu părul de foc, a murit azi, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Redăm integral comunicatul:

"În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa.


La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigaţii Criminale.

În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.

În cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii.

În prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei", se arată în comunicat.

Amintim că Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.

În 1988 participă la Festivalul de la Mamaia, unde obţine o menţiune cu piesa "Un om sentimental". În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă”. Din anul 1991 începe seria turneelor în Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Gerrmania, Franţa. Primele trei albume, lansate în anii 1991 şi 1994, înregistrează cele mai bune vânzări. Cu peste două milioane de unităţi, artista primeşte trei discuri de aur. După albumul „Fată dragă”, Mădălina Manole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzari de două milioane de unităţi, performanţa artistei fiind semnalată de revista Billboard.

sursa: Unimedia

0 Comments: