Vis spublerat! FC Costuleni a fost eliminată din Cupa Moldovei

miercuri, 26 octombrie 2011

Vis spublerat! FC Costuleni a fost eliminată din Cupa Moldovei
poză simbol
Foto: radu.lisita.md

Echipa antrenată de Velizar Popov, FC Costuleni a fost eliminată din Cupa Moldovei chiar în şaisprezecimile de finală, după meciul cu Saxan, încheiat cu o egalitate. Deşi clubul dorea să ajungă în finala competiţiei din acest an, ba chiar spera să câştige trofeul, costulenenii nu au reuşit să-şi ducă visul până la capăt, relatează sportman.md.


Meciul cu Saxan s-a terminat ieri, 25 octombrie, cu scorul de 3:3, însă după prelungiri s-a purces la executarea loviturilor de departajare. Până la urmă, echipa de la mijlocul clasamentului Diviziei A, Saxan s-a impus cu 6:5, şi astfel formaţia merge mai departe, în optimile de finală.


UNIMEDIA precizează că în aceste zile au loc meciurile din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei Moldovei la fotbal. 
Mâine, 26 octombrie, la ora 14:00 se vor duela FC Nistru cu FC Dinamo-Auto, FC Academia UTM cu FC Veris, CF Gagauziya cu Universitatea Agrară şi Kolos cu FC Sfântul-Gheorghe. Partidele optimilor de finală ale competiţiei vor avea loc pe 24 noiembrie 2011.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: