Reducere -50% la Fitoshape Centru! Doar 200 lei în loc de 400 lei pentru o lună de fitness sau sală de forţă

marți, 25 octombrie 2011

Reducere -50% la Fitoshape Centru! Doar 200 lei în loc de 400 lei pentru o lună de fitness sau sală de forţă

Pentru a fi în formă mereu este nevoie să practici sportul. Şi atunci când vrei să îţi reîntorci silueta de invidiat, tot de ce ai nevoie e FitoShape ! Cei ce vor profita de reducerea de la FitoShape vor primi cu doar 200 lei 16 frecventări la orele de fitness sau 12 frecventări la sala de forţă. Doar cu Cupon.md doritorii vor economisi 50%. 


Fitness clubul «FitoShape» pune accentul pe responsabilitatea personală a fiecărui antrenor pentru a obţine rezultatul dorit de fiecare oaspete al clubului și contribuie la formarea ideologiei unui stil de viaţă sănătos.

Serviciile prestate de FitoShape: Shaping, Aerobică, Callonetica, Pilates, Fitness-Yoga, Streching, Portdebras (un nou trend în fitness ), Dansuri orientale, Zumba, Rebrefing (sistemă de respiraţie continuă), Sală de forţă (”FitoSHAPE Plus”).

Intră pe www.Cupon.md, înregistrează-te sau loghează-te, apoi reîncarcă-ţi contul la orice terminal de plată QIWI şi cu banii din cont, cumpără cuponul şi vino cu el în FitoShape Centru pentru a beneficia de reducere. Mai multe detalii pe www.Cupon.md

Cupon.md este un site de reduceri exclusive. În fiecare zi, pe Cupon.md apar oferte de nerefuzat la restaurante, cafe, fitnessuri, bowlinguri, saloane de frumuseţe.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: