(video) Fiind în stare de ebrietate, au agresat doi agenți de circulație

vineri, 28 octombrie 2011

(video) Fiind în stare de ebrietate, au agresat doi agenți de circulație
Foto: pressalert.ro

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 24 de ani, locuitori ai Capitalei, au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru comportament violent şi agresiv faţă de doi agenţi rutieri. Incidentul a avut loc în seara zilei de 16 octombrie curent, în jurul orelor 23.30, pe strada Maria Dragan din sectorul Ciocana, informează serviciul de presă al CGP.


Potrivit sursei, cei doi colaboratori ai poliţiei rutiere îşi îndeplineau atribuţiile de serviciu pe strada indicată. Agenții rutieri au stopat două automobile de modelul BMW, fiindcă se deplasau haotic pe carosabil. Dintr-o maşină au coborât trei persoane în stare de ebrietate, precum şi din cealălată au mai coborât câteva persoane, manifestând un comportament agresiv faţă de poliţişti. 

La cererea inspectorilor de circulaţie de a prezenta careva acte şi la somarea acestora de a se linişti, s-a iscat nişte altercaţii. În acest sens forţele de ordine au fost nevoite să aplice arma din dotare pentru a curma acţiunile violente ale acestora, au efectuat o împuşcătură de avertizare în plan vertical. Însă tipii nu au fost de liniştit, astfel prin intermediul staţiei de radio a fost solicitat ajutorul forţelor suplimentare. În rezultatul căruia au fost reţinuţi principalii agresori şi escortaţi la comisariatul de poliţie. Ceilalţi au fugit de la faţa locului.

Întru constatarea şi stabilirea tuturor circumstanţelor, precum şi implicarea altor persoane în acest incident a fost pornită o cauză penală - ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească. Principalii figuranţi în acest caz riscă închisoare de la 4 la 8 ani.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: