Concurs de la „Oratorica”: Participă și câștigă 50% pentru un curs de spaniolă

marți, 25 octombrie 2011

Concurs de la „Oratorica”: Participă și câștigă 50% pentru un curs de spaniolă
poză simbol

Limba spaniolă este vorbită de peste 500 de milioane de oameni la nivel global,  peste 400 de milioane sunt vorbitori nativi. Este una din cele șase limbi oficiale ale ONU. Limba spaniolă a fost adaugată în anul 1948 ca limba oficială de lucru alături de engleza și franceza. Ulterior, au fost adoptate, în ordine: limba rusă, limba chineză ș limba arabă.


Iată numai câteva motive care pot să te ajute sa te decizi să urmezi cursul de limba spaniolă. Centrul de limbi europene „Oratorica” a venit din nou cu surpriză pentru această toamnă.


Chiar tu poti câștiga unul din cele 3 abonamente cu o reducere de 50% pentru un curs de spaniolă urmând cei 2 pași simpli de mai jos.

Scrie pe pagina de facebook a Centrului „Oratorica” un comentariu orginal „de ce îți doresti să înveți limba spaniolă?".  Invită-ți prietenii să te susțină cu un „like” și ai șansa să câștigi o reducere de 50% pentru un curs de spaniolă organizat de Centrul de limbi europene „Oratorica”

Cei 3 învingătorii vor fi desemnati pe 1 noiembrie, numele lor vor fi publicate pe pagina de facebook.

Menționăm că costul unui curs pentru adolescenți și adulți  în cadrul Centrului de limbi europene „Oratorica” pentru 4 săptămâni este doar de 920 lei. Durata unui curs este de 4 saptamâni, 5 zile în săptămână câte 2 ore academice.

Pentru mai multe informații contactați: 060 65 22 11 sau accesați site-ul www.oratorica.info.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: