Lupta continuă! Tevez şi City vor ajunge în instanţă

joi, 27 octombrie 2011

Lupta continuă! Tevez şi City vor ajunge în instanţă
Foto:thegamingpost.com/

Povestea lui Carlos Tevez pare a fi fără sfârşit. După ce ieri, 16 octombrie, fotbalistul brazilian a primit o amendă imensă, de 1,15 milioane de euro, astăzi clubul şi sportivul vor să se dea în judecată unul pe celălalt. Oficialii de la Manchester City au de gând să-l dea în instanţă pe fotbalist pentru că acesta nu ar dori să achite amenda, scrie tabloidul TheSun.   


În acelaşi timp, Carlos doreşte să-l dea în judecată pe managerul clubului, Roberto Manchini, care ar fi defăimat imaginea sportivului. Astfel, Tevez este gata să-şi ia un avocat, dacă se va ajunge până la instanța.


Între tim, Corinthians, clubul la care Carlos Tevez a evoluat în trecut, vrea să-l readucă înapoi. În această vară, oficialii echipei din Brazilia erau gata să-l ia pe Tevez pentru aproape 45 milioane de euro, însă o problemă financiară i-a oprit la acea vreme.

La ora actuală, conducerea clubului a scăzut substanţial preţul, inclusiv datorită conflictelor din ultima vreme, în care este implicat Tevez. „Astăzi valoarea lui Tevez este de 16 milioane de lire (cca 18 milioane de euro), pentru că el se confruntă cu atât de multe probleme la Manchester City, încât nu cred că şi-ar dori cineva să-l ia de acolo”, a spus preşedintele clubului Corinthians, subliniind că tranzacţia propriu-zisă va avea loc curând.

UNIMEDIA aminteşte că ieri, 16 octombrie, Carlos Tevez a fost amendat cu 1,15 milioane de euro, adică salariul fotbalistului pe o lună. Oficialii clubului britanic susţineau că Tevez a încălcat mai multe articole ale contractului său cu City, refuzând să intre pe teren în timpul unui meci din această vară.


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: