Şerban Huidu nu va mai fi cârcotaş, „din respect pentru victimele accidentului”

marți, 25 octombrie 2011

Şerban Huidu nu va mai fi cârcotaş, „din respect pentru victimele accidentului”
Foto: bzi.ro

Starul român de televiziune, Şerban Huidu a scris un mesaj pe blogul său, în care anunţă că pleacă din rândurile echipei emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”. Acesta nu neagă că ar fi vinovat de accidentul care a luat viața a 3 oameni, însă se arată surpins de reacţia unor publicaţii de presă, cel puţin din România.


„Am trăit în ultimul an încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul...”, scrie Huidu pe blog, referindu-se aici şi la accidentul din 29 decembrie 2010, de pe o pârtie de schi din Austria, în urma căruia a stat mult timp internat în spital. „Am creat în ultimii ani un fenomen numit „Cronica Cârcotaşilor”, de care sunt mândru şi care trebuie să continuie fără mine”, mai scrie Şerban Huidu în mesaj.


Vedeta totuşi a specificat că nu va apărea în emisiune şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. „Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru”, adaugă starul de televiziune în postarea de pe blog.

La finalul mesajului, Huidu îşi cere iertare, adăugând câteva cuvinte de susţinere şi compasiune pentru rudele victimelor accidentului. Postarea de pe blogul lui Şerban a strâs în doar 24 de ore aproape 1800 de comentarii, în care acesta a fost susținut, dar și criticat.

UNIMEDIA precizează că în astăzi, 25 octombrie, la postul românesc de televiziune Prima TV va avea loc o ediţie specială, înregistrată, a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, în care, actuala echipă va vorbi despre viitorul acestui program. Între timp, emisiunea de dimineaţă, de la Kiss FM, în care Huidu apărea alături de colegul său, Mihai Găinuşă, a fost înlocuită cu un alt program matinal.

Amintim că duminica trecută, pe 16 octombrie, Şerban Huidu a provocat un accident rutier cumplit, în urma căruia 3 persoane s-au stins din viaţă. Primii doi pasageri ai unui automobil Dacia, au murit pe loc, iar cea de-a treia persoană a decedat la spital. Huidu se deplasa cu familia sa la Braşov, iar autotusirmul său a intrat pe contrasens, lovind dur cealaltă maşină, care circula regulamentar.


Sursa: UNIMEDIA
  


0 Comments: