(video) S-au pornit la furat roți, pentru mașina ciordită

vineri, 28 octombrie 2011

(video) S-au pornit la furat roți, pentru mașina ciordită
Foto: captura imagini video Youtube

Oamenii legii au reținut trei tineri, cu vârstele cuprinse între 22 şi 18 ani, originari din Străşeni şi Ialoveni. Aceștia sunt suspectați că au furat un automobil, după aceasta și roți pentru mașina respectivă.


În dimineața zilei de 25 septembrie, pe str. Alba Iulia din Capitală, polițiștii au stopat un automobil de marca VAZ. În salonul autoturismului unde se aflau doi tinerii, oamenii legii au depistat două roţi și în portbagaj, încă două. Pe parcurs s-a stabilit că roţile erau furate.


Tinerii au fost escortaţi la comisariat pentru explicaţii. În cadrul audierilor s-a constatat că şi automobilul cu care se deplasau era furat, fiind anunţat în căutare la data de 9 octombrie curent. Suspecții au povestit că au furat automobilul din sectorul Buiucani, apoi l-au vopsit de culoare roşie. De asemenea, tinerii au hotărât să schimbe şi roţile cu jante din titan.

În acest context a fost pornită o cauză penală - „Furtul”, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6000 la 20 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, ori închisoare de până la 4 ani.


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: