Drama lui Britney Spears: Părinţii i-au luat tot

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Drama lui Britney Spears: Părinţii i-au luat tot

După căderea nervoasă pe care a suferit-o acum trei ani, părinţii au obţinut în instanţă dreptul de a-i controla complet viaţa. Britney nu are voie să se ducă nici la toaletă singură, nu are voie să aibă nici telefon, nu are voie nici să se mărite dacă doreşte, iar toţi banii ei, inclusiv cele 30 de milioane de dolari pe care le-a câştigat anul trecut, se duc exclusiv în conturile părinţilor ei.


Britney Spears este complet la dispoziţia părinţilor ei. Hotărârea pe care aceştia au obţinut-o în urmă cu trei ani în instanţă, aşa numita "conservatorship", e aceeaşi care se dă în cazul persoanelor în vârstă care suferă de demenţă sau care au suferit un traumatism la creier. Chiar şi iubitul ei de acum, managerul ei Jason Trawick, i-a fost ales şi aprobat de către părinţi.

Această hotărâre judecătorească "conservatorship" ar fi trebuit să fie temporară, dar părinţii ei au convins un judecător să o prelungească pe termen nedeterminat. Iar anul acesta i-au spus judecătorului că Britney este "incapabilă mental" să se prezinte în faţa lui şi să vorbească despre ea. Altfel, părinţii ei susţin că totul este bine cu ea. Şi dintr-un punct de vedere au dreptate, observă dailymail.co.uk. 

Britney face iarăşi milioane şi milioane de dolari cum făcea odinioară. Numai anul trecut a câştigat din vânzările ultimului ei album, care a urcat direct la vârf în topurile Billboard din America, 30 de milioane de dolari. Asta nu inseamnă şi că Britney are dreptul să dispună de ei. Banii de duc în conturile părinţilor ei, care i-au stabilit o alocaţie lunară, iar orice cheltuială care nu este inclusă în această alocaţie şi pe care Britney vrea să o facă trebuie să primească aprobarea acestora. 

Britney nu are voie nici să socializeze cu cine vrea ea, orice persoană de acest fel trebuie, de asemenea, să primească aprobarea părinţilor ei, iar în cazul în care ar vrea să se căsătorească oricum nu ar putea să o facă. Hotărârea judecătorească "conservatorship" pe care părinţii ei au prelungit-o pe termen nedeterminat nu îi dă voie să o facă. Decât, desigur, dacă părinţii ei sunt de acord cu asta.

Şi cu toate că parintii ei susţin că de fapt Britney e bine, Britney dă semne că nu-i este chiar aşa de bine. La concertele din Marea Britanie pare fără vlagă, face mai des playback decât să cânte live aşa cum o făcea ea, nici nu mai dansează cu aceeaşi forţă, bucurie şi energie ca la inceputul turneului, iar lucrul ăsta spectatorii ei îl simt. Unii spectatori au scris pe bloguri despre ochii săi pieduţi, despre golul din spatele lor. Biletele la concerte nu mai sunt vândute în totalitate, iar Britney apare peste tot flancată de oameni de PR, bodyguarzi, avocaţi şi nelipsitul ei iubit, Jason Trawick. "E ca un animal rar expus în cuşcă mulţimilor să-l vadă", scrie dailymail.co.uk. 

O maşină de făcut bani şi nici măcar pentru ea. Pentru părinţii ei, Britney acuzându-şi acum mai mulţi ani mama că a forţat-o de mică să intre sub lumina reflectoarelor şi să facă orice să rămână acolo.

0 Comments: