Un cascador a murit în timpul unui film regizat de Stallone

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Un cascador a murit în timpul unui film regizat de Stallone

Filmarea peliculei "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" a produs o terbilă tragedie pe platourile de filmare, unde un cascador a murit şi alţi doi au fost răniţi, potrivit Mediafax.


Postul bTV a anunţat că autorităţile locale au confirmat că a avut loc un accident în care au fost implicaţi cascadori profesionişti, iar potrivit unor informaţii neoficiale filmul pentru care erau realizate acele cascadorii este "The Expendables 2".

Incidentul s-a produs în timpul filmării unei cascadorii ce implica explozia unei bombe false într-o barcă de cauciuc, în acel rezervor de apă.

Un cascador a murit şi alţi doi au fost răniţi în acelaşi accident, petrecut, joi seară, într-un rezervor de apă din oraşul Elin Pelin din apropiere de capitala Bulgariei, Sofia,
Un cascador care filma pentru continuarea filmului de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", turnată în Bulgaria, a murit pe platourile de filmare, potrivit unor informaţii rămase neconfirmate până la ora publicării acestui articol.

"The Expendables 2", care este filmat la NU Boyana Studios din Sofia, a adus în Bulgaria o serie de actori de legendă ai filmelor de acţiune produse la Hollywood, precum Arnold Schwarzenegger, Silvester Stallone, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris şi Jason Statham, fiind o continuare a primei părţi care s-a bucurat de un mare succes.

0 Comments: