(video) „Adio fotbal”! Iulian Bursuc îşi pune ghetele în cui

miercuri, 26 octombrie 2011

(video) „Adio fotbal”! Iulian Bursuc îşi pune ghetele în cui
Foto: ziar.com

Foc şi pară în Divizia Naţională, după ce mijlocaşul clubului Sfântul Gheorghe, Iulian Bursuc l-a luat la pumni pe arbitrul meciului cu Iskra-Stal. Acum fotbalistul anunţă că părăseşte fotbalul, însă se gândeşte să revină ca arbitru peste o perioadă.


Potrivit sports.md, Bursuc l-a lovit cu pumnul, în această sâmbătă, 22 octombrie, pe arbitrul Ghenadie Sidenco, după ce ultimul i-a arătat cartonaş roşu. Federaţia Moldovenească de Fotbal a anunţat că încă nu a fost luată o decizie în acest sens, însă în următoarele zile va fi dat verdictul final.

Mai mult, însuşi Bursuc spune că a terminta-o cu fotbalul. Într-un interviu acordat sursei menţionate, acesta spune că îi pare rău pentru fapta sa, însă nu regretă că l-a lovit pe arbitru. „A fost un gest urât, care nu-mi face cinste”, a mai spus fostul jucător al Daciei.

UNIMEDIA precizează că Iulian Bursuc a ajuns la Sfântul Gheorghe prin împrumut de la Dacia Chişinău. Lenta.ru mai scrie că el a mai fost implicat în scandaluri cu arbitri, mai ales când a fost eliminat de la toate meciurile internaţionale ale Moldovei, pentru doi ani, când l-a împins pe arbitrul partidei dintre naţionala de tineret a ţării noastre şi Polonia.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: