(video) Nokia lansează un telefon cu specificaţii de top

marți, 25 octombrie 2011

(video) Nokia lansează un telefon cu specificaţii de top
Foto: nokiahub.com

Nokia doreşte să aducă o noutate pe piaţa telefoanelor prin ultimele sale lansări. Astfel, în această miercuri, 26 octombrie, când începe Nokia World 2011, producătorul va scoate pe piaţă un telefon cu specificaţii de top, care ar putea bate cu uşurinţă ultimul iPhone al celor de la Apple, dar şi Galaxy-ul companiei Samsung.


Nokia 800 Sun, cum se pare că va fi denumit telefonul, va funcţiona cu noua versiune de operare a celor de la Microsoft, Windows Phone 7.5 Mango. De asemenea, pe internet au apărut imagini cu telefonul încă nelansat, care va avea un design asemnător ca al N9, iar GSM Arena a făcut publice câteva caracteristici probabile ale smartphone-ului.


Display-ul ClearBlack Amoled de 3,7 inchi va avea o rezoluţie de 800x480 pixeli, procesoul va avea o frecvenţă de 1,4 GHz, memoria internă a telefonului va fi de 16 GB, acesta va conţine o cameră de 8MP şi lentile Carl Zeiss, dar şi o baterie de 1540 mAh.

UNIMEDIA aminteşte că modelul N9 a fost lansat de Nokia la mijlocul lunii iunie a acestui an. Telefonul rulează pe sistemul de operare MeeGo, dezvoltat de Intel împreună cu Linux. Acesta are ecran Amoled, curbat pe margini, cu rezoluţia de 854x480 pixeli. În cadrul evenimentului de lansare a telefonului, oficialii de la Nokia au anunţat faptul că până la sfârştiul acestui an vor scoate pe piaţă şi un smartphone care va funcţiona cu Windows Phone, aici fiind vorba de Nokia 800 Sun.



Sursa: UNIMEDIA cu referire la yoda.ro


0 Comments: