Manchester United a prelungit contractul lui Hernandez până în 2016: Acesta va primi 86.000 euro pe săptămână

marți, 25 octombrie 2011

Manchester United a prelungit contractul lui Hernandez până în 2016: Acesta va primi 86.000 euro pe săptămână
Foto: givemefootball.com

Oficialii clubului Manchester United au decis să-l ţină pe Javier Hernandez în echipă cât mai mult timp. Astfel, contractul lui Chicharito cu echipa britanică a fost prelungit până în 2016, iar salariul mexicanului va fi de 86.000 de euro pe săptămână.


Potrivit gsp.ro, oficialii clubului britanic au decis să-l menţină pe Hernandez în echipă şi pentru buna impresie creată de fotbalist în ultima vreme. Acesta a dat exact 20 de goluri de când se află la United, iar clubul nu doreşte plecarea lui. Potrivit unor zvonuri, Real Madrid avea planuri pentru mexican.

Din momentul intrării în vigoare a contractului, Chicharito va primi nici mai mult, nici mai puţin de 75.000 de lire sterline pe săptămână, adică 86 mii de euro, triplu faţă de cât lua până acum. Astfel, fotbalistul va deveni al 7-lea cel mai plătit jucător al echipei Manchester United.

UNIMEDIA aminteşte că la mijlocul lunii octombrie era anunţat faptul că oficialii de la Manchester United doresc să semneze un contract pe 5 ani cu Javier Hernandez. Acesta a ajuns în 2010 la United prin transfer. Înainte de evoluţia la clubul britanic, Chicharito a jucat 4 ani la Guadalajara.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: