David Beckham la PSG? Clubul a comandat tricouri cu numele lui

vineri, 28 octombrie 2011

David Beckham la PSG? Clubul a comandat tricouri cu numele lui
Foto: guardian.co.uk

La sfârşitul lunii noiembrie expiră contractul lui David Beckham cu Los Angeles Galaxy. Astfel, mijlocaşul poate pleca la orice echipă doreşte. Însă, se pare că acesta deja și-a făcut alegerea, este vorba despre un club francez.


Paris Saint-Germain (PSG) surprinde toţi fanii lui Beckham prin ultimele acţiuni. La postul de radio francez RTL a fost anunţat faptul că PSG a comandat tocmai 20.000 de tricouri cu inscripiţia numelui superstarului. Mai mult, la mijlocul lunii decembrie acestea urmează să apară în magazinele de specialitate, informează gsp.ro.    

De altfel, preşedintele UEFA, Michael Platini crede că Beckham nu mai este fotbalistul de altădată, iar acum e bun doar pentru a aduce venit clubului. „Cred că ar fi bun pentru cumpărături, pentru shopping. Îmi place Beckham, cred că este un jucător bun, dar nu mai atinge forma din trecut”, mai spune Platini.


Recent David Beckham a anunţat că doreşte să rămână în sport până la 40 de ani. Fotbalistul a declarat că are de gând până pe 20 noiembrie să o termine cu US State Major League Socces. Tot atunci, mijlocaşul englezilor declara că ar putea continua la Galaxy, însă o opţiune valabilă ar fi şi PSG.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: