Liderul unui grup criminal de escroci imobiliari moldoveni, reținut în Moscova

marți, 25 octombrie 2011

Liderul unui grup criminal de escroci imobiliari moldoveni, reținut în Moscova
Foto: smolnews.ru

Poliţiștii ruși a reţinut luni, în regiunea Moscova, presupusul lider al grupului de "escroci imobiliari", pe contul căruia sunt câteva omoruri. Grupul este format din cetățeni ai Republicii Moldova și Rusiei, anunță departamentului de Investigaţii Penale din Federația Rusă.


Potrivit sursei, polițiștii au reuşit să aresteze un grup criminal specializat în răpirea şi uciderea proprietarilor de apartamente din Moscova. Grupul a fost format din cetăţenii ruși și moldoveni. Şapte membri ai acestuia au fost arestaţi acum câteva luni.


"Luni, anchetatorii au arestat liderul grupului. Acesta s-a dovedit a fi o femeie de 34 de ani, care lucrează director la o agenție imobiliară. Potrivit datelor preliminare, rolul ei era de a selecta victime potenţiale şi de a pregăti documente necesare pentru a transfera drepturile la imobil către persoane fictive," se spune în comunicatul de presă.

Până în prezent nu s-a stabilit numărul de crime comise. Liderul grupării este acuzat pentru "escrocherie" și riscă până la zece ani de închisoare. Ceilalți membri ai grupului au fost acuzați de omor și riscă detenție pe viață.
 

Sursa: UNIMEDIA cu referire la ria.ru


0 Comments: