(video) Dodon se vede primar! Comuniștii au organizat azi o ședință de lucru la Primărie

vineri, 10 iunie 2011

(video) Dodon se vede primar! Comuniștii au organizat azi o ședință de lucru la Primărie
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Deși încă nu a câștigat alegerile, candidatul PCRM Igor Dodon se vede în funcția de primar. Acesta, împreună cu consilierii comuniști aleși în Consiliul Municipal Chișinău, au organizat o ședință de lucru chiar în cadrul Primăriei, unde au făcut planuri pentru viitor. 

Dodon a dat indicații colegilor săi să se documenteze și să pregătească un plan de acțiuni pentru a rezolva problemele stringente din Capitală. 

Candidatul PCRM le-a dat termen consilierilor comuniști până miercuri, astfel ca aceștia să vină cu soluții.


"Astăzi am discutat şi am schiţat cu colegii mei unele acţiuni foarte importante care urmează a fi lansate imediat după turul 2 al alegerilor locale. Am depistat mai multe probleme ce ţin, în special, de şcolile municipiului Chişinău, întreprinderile municipale, tarife, etc.", a spus Dodon.

Dorin Chirtoacă nu a dorit să comenteze acțiunile contracandidatului său, spunând că este un show politic. "Ei mai bine ar explica cum consilierul Curtoglo a pus mâna pe hotelul național prin intermediul unei firme offshore. În rest, tot ce fac ei este show îniante de alegeri. Asta înseamnă isterie și disperare. Dincolo de toate, nu este corect să facă asta în interiorul unei instituții publice, mai ales că nu sunt validate mandatele de consilieri", a conchis liberalul.

Amintim că Partidul Comuniștilor deține majoritatea în Consiliul Municipal Chișinău, acumulând 46,11%, adică 26 de mandate, față de 25 care le revin Alianței pentru Integrare Europeană (PL-17 mandate, PLDM - 7 mandate, PD- 1 mandat).

Primii zece consilieri de pe lista PCRM în Consiliul Municipal Chișinău sunt Zinaida Greceanîi, Natalia Vîsotina, Petru Donțov, Ion Ceban, Vladimir Panfilov, Valeriu Pavlov, Vasile Carafizi, Valeriu Țârdea, Vitalie Sacară.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: