Victoria Leasing - o abordare modernă pentru business-ul de mâine

vineri, 10 iunie 2011

Victoria Leasing - o abordare modernă pentru business-ul de mâine

Piața de leasing din Republica Moldova are la dispoziție o gamă vastă de oferte, dar din multitudinea de propuneri Victoria Leasing vine cu un pachet complex, echilibrat și inovator, o strategie de finanțare care include servicii financiare de LEASING și ASIGURĂRI într-o singură soluție.


Compania “Victoria Leasing” oferă condiții exclusive în scopul procurării autoturismelor și mijloacelor de transport comerciale, ținând cont de cerințele de finanțare ale clienților.  Numai “Victoria Leasing” oferă flexibilitate prin durata contractului și nivelul ratelor de leasing ce sunt adaptate necesităților clienților săi. La fel, pentru a fi într-un pas cu tendinţele moderne, compania și-a axat activitatea pe finanţarea în leasing a unei game largi de produse, cum ar fi: auto noi, auto rulate, autocamioane și transport tehnic.

Compania se ocupă practic de tot (înregistrarea bunului, achitarea taxelor și plăților aferente), astfel încât la momentul încheierii leasing-ului partenerul nostru preia automobilul gata de utilizare și circulație.

„Modalitatea transparentă de finanțare, ratele de leasing fixe cunoscute pe întreaga perioadă de valabilitate a contractului permit o bună gestionare a bugetului personal”, explică Valeriu Gîrbu, director General “Victoria Leasing”.

Compania “Victoria Leasing”  finanţează bunuri de la sume mici până la valori nelimitate, în dependență de starea financiară a clientului și solicitarea lui. Partenerii “Victoria Leasing” au dreptul și libertatea să achite atât în euro cât și în lei. Compania “Victoria Leasing” propune clientului mai mult decât leasing: oferă un viitor și o siguranţă în ziua de mâine.




Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: