HP începe comercializarea primei tablete cu webOS

vineri, 10 iunie 2011

HP începe comercializarea primei tablete cu webOS

Hewlett-Packard a anuntat lansarea oficiala a tabletei cu webOS, TouchPad, care va fi disponibila la inceputul lunii iulie atat in SUA cat si in Europa. Varianta va fi disponibila doar cu Wi-Fi la un pret de 500 de dolari modelul cu 16GB si 600 de dolari cel cu 32GB.


Prima tableta HP cu webOS va fi disponibila, la inceput la retailerii din SUA, pe 1 iulie. Apoi, cateva zile mai tarziu, va putea fi achizitionata in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta si Germania. Apoi, incepand cu mijlocul lunii viitoare, si in Canada. Ulterior, produsul va putea fi achizitionat si in tari precum Italia, Spania, Australia si Noua Zeelanda.

Data la care se vor putea inregistra pre-comenzi va fi 19 iunie. Potrivit oficialilor HP, webOS va face diferenta intre produsul HP si cele ale concurentei. Tableta va fi destinata atat profesionistilor cat si userilor obisnuiti. Potrivit oficialilor companiei, utilizatorii vor avea facilitati multi-tasking superioare, acces facil la internet, playback audio premium cu boxe stereo si tehnologie Beats Audio, functia Just Type de gasire facila a informatiilor necesare, acces integrat la informatii cu HP Synergy. La acestea se adauga functia HP Touch to Share, de sharing pe internet de adrese de web intre HP TouchPad si device-uri compatibile cu webOS.

Exista o serie de dotari optionale precum HP Touchstone Charging Dock, tastatura wireless si carcasa, care se comercializeaza separat. In plus, HP a anuntat ca va incheia un parteneriat cu AT&T pentru a introduce o versiune comuna a TouchPad-ului. Printre retailerii din SUA care vor comercializa device-ul se numara Best Buy, Staples, Office Depot, Walmart, Sam's Club, OfficeMax si Amazon.

Sursa: hit.ro


0 Comments: