BOND 23: frumoasa Naomie Harris se pregăteşte pentru un rol 007

miercuri, 8 iunie 2011

BOND 23: frumoasa Naomie Harris se pregăteşte pentru un rol 007
Foto: realitatea.net

Va deveni una dintre fetele Bond, intrând astfel într-un club select al celor mai seducătoare prezenţe feminine de pe marele ecran.


Actriţa britanică Naomie Harris a fost contactată în vederea distribuirii în cel de-al 23-lea film al seriei Bond, informează, printre alţii, Lovefilm.com. Filmul va fi regizat de Sam Mendes, care a avut o întâlnire de negocieri cu frumoasa actriţă, în decursul căreia au discutat despre perspectiva interpretării unuia dintre cele mai pline de farmec roluri din film.


A rămas doar ca Naomie să accepte. Ceea ce, foarte probabil, se va întâmpla curând, estimează aceeaşi sursă. În jurul viitorului film cu James Bond circulă tot felul zvonuri de câteva luni încoace. Se discută despre nume grele – legat de distribuţie - cum ar fi Ralph Fiennes sau Javier Bardem, deşi nimic nu este confirmat în această privinţă.

Naomie Harris a avut roluri principale în 28 Days Later, Miami Vice şi două dintre aventurile cu Piraţii din Caraibe. Pentru ea acest rol poate reprezenta un pas important în carieră, e de părere şi Screenrant.com. Filmările la Bond 23 vor debuta în această toamnă iar premiera este aşteptată în octombrie, anul viitor.

0 Comments: