Cca 60 mii de persoane au așteptat rezultatele alegerilor pe UNIMEDIA

miercuri, 8 iunie 2011

Cca 60 mii de persoane au așteptat rezultatele alegerilor pe UNIMEDIA
Colaj: UNIMEDIA

Zeci de mii de persoane din toată țara au așteptat rezultatele finale ale alegerilor locale pe portalul de știri UNIMEDIA. O demonstrează datele statistice, care arată că pe parcursul zilei de luni, 6 iunie, 61 de mii de oameni au vizitat UNIMEDIA pentru a afla ultimele informații.


Potrivit contorului Google Analytics, pe 6 iunie, portalul de știri UNIMEDIA a fost vizitat de 61 200 de vizitatori unici, care au generat peste jumătate de milion de vizualizări (650 mii).

Precizăm că portalul de știri UNIMEDIA a prezentat LIVETEXT, 24/24, rezultatele procesării datelor pentru funcția de consilier în CMC Chișinău și pentru funcția de primar al Capitalei. Totodată, echipa de știri a prezentat și datele cu referire la rezultatele preliminare pe țară.

În ciuda fluxului mare de vizitatori în unele momente, serverul unde este hostat site-ul a rezistat grație efortului echipei de tehnicieni ai companiei iHost (locul unde este găzduit UNIMEDIA). Aceștia au muncit cot la cot cu echipa din departamentul IT și editorial pentru ca UNIMEDIA să fie accesibil doritorilor de a afla ultimele informații.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: