Omor descoperit după 12 ani. Și-a ucis concubinul și l-a îngropat în curte

sâmbătă, 11 iunie 2011

Omor descoperit după 12 ani. Și-a ucis concubinul și l-a îngropat în curte
Foto: MAI

Crima s-a produs în satul Zârneşti, raionul Cahul iar bărbatul victimă, de 34 de ani, a fost ucis de concubina sa şi fratele acesteia, fiind îngropat chiar în gospodăria în care aceştia locuiau. 


Potrivit serviciului de presă al MAI, victima s-a aflat la muncă peste hotare, iar în vara anului 1999 s-a întors în ţară pentru o vacanţă. Bărbatul se afla adesea în conflict cu concubina sa şi chiar mama acesteia, între ei iscându-se nenumărate certuri. 


Astfel, în toamna aceluiaşi an, concubina victemei, împreună cu fratele său, au pus la cale omorul acestuia. Bărbatul a fost ucis cu un topor şi îngropat în curte.

În cadrul cercetării l-a fața locului, la o adâncime aproximativă de 1,80-2,0 metri au fost depistate osmintele unui cadavru uman, care au fost ridicate și remise medicului legist, petru efectuarea expertizei medico legale.

Suspecţii principali, femeia de 42 ani şi fratele său de 52 ani, se află în arestul poliţiei din Cahul. Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată ei riscă să facă până la 15 ani de închisoare.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: