Femeia cu cele mai mari silicoane din lume e pe moarte

sâmbătă, 11 iunie 2011

Femeia cu cele mai mari silicoane din lume e pe moarte
Foto: libertatea.ro

Sheyla Hershey, modelul brazilian care până vara trecută deţinea recordul mondial la categoria „cei mai mari sâni siliconaţi din lume”, e la un pas de moarte.


După 30 de operaţii de mărire a dotărilor sale, anul trecut, Sheyla a suferit o nouă intervenţie, de data aceasta nu de mărire a sânilor, ci de extirpare a lor.  Astfel a început drama manechinului stabilit acum în SUA.


Viaţa nu mai are rost pentru Sheyla, de când a rămas fără sânii uriaşi, mărimea KKK. Aceştia i-au fost extirpaţi după ce la cea din urmă operaţie de mărire a sânilor, pe care a făcut-o în Brazilia, a suferit complicaţii grave. La câteva luni după aceea, Sheyla a încercat să îşi ia viaţa. A fost salvată ca prin minune după ce familia ei a chemat de urgenţă ambulanţa. 

Deşi a scăpat de moarte, Sheyla, 31 de ani, se află încă de anul trecut într-o depresie severă. Ea nu a renunţat la gândul de a avea din nou sânii care au făcut-o celebră  şi, recent, a mers la o clinică unde a cerut să i se pună din nou implanturi cu silicon. Operaţia nu a decurs însă bine şi bomba sexy a făcut o infecţie cu stafilococ, iar de câteva săptămâni este în comă.

0 Comments: