Diacov a înțeles strategia comuniștilor

joi, 9 iunie 2011

Diacov a înțeles strategia comuniștilor
Foto: PDM

Președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, declară că a înțeles strategia comuniștilor. Acesta spune că știe de ce reprezentanții partidului condus de Voronin nu vin la emisiuni de dezbateri televizate. "E o strategie bună ce fac ei. Televiziunile prind dimineața vreun politician pe coridoare, acesta spune ceva, iar noi seara venim în platou și comentăm aprins lucrurile. Undeva se crează o imagine nu prea bună telespectatorilor", a declarat Diacov ieri în cadrul unei emisiuni la PublikaTV

Potrivit lui, aceste discuții sunt normale. "Discutăm, ne mai ghiontim, avem păreri și viziuni diferite asupra unor lucruri - e ca în familie. Dar asta nu înseamnă că nu putem munci împreună", a spus fostul președinte al Parlamentului.


Analistul politic Anatol Țăranu, însă, a declarat că oamenii au așteptat mult mai mult de la AIE în această campanie electorală pentru alegerile locale. "Am așteptat ca PCRM să-și piardă capacitatea și modul obraznic de a se impune. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. 19 iunie are o valoare crucială, Chișinăul e un simbol. Dacă va fi ales Dodon primar situația va fi una. Dacă va fi reales Chirtoacă, situația va fi răsturnată inclusiv în imaginația și percepția a mai multor oameni", a precizat acesta.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: