8 sfaturi pentru o silueta perfectă

marți, 7 iunie 2011

8 sfaturi pentru o silueta perfectă

Uite că a venit şi sezonul estival, aşa că trebuie luate măsuri pentru a fi în cea mai bună formă pe plajă. Cristina Stil vă recomandă să ţineţi cont de următoarele 8 sfaturi pentru a recăpăta încrederea în sine şi pentru a obţine o siluetă perfectă. Respectând următoarele reguli, nu veţi mai avea probleme cu alegerea costumului de baie.


1.Reduceţi caloriile!

Nu apelaţi la o dietă drastică, pentru că vă poate afecta sănătatea, iar kilogramele pierdute se pot întoarce în număr chiar mai mare. Reduceţi treptat numărul de calorii pe care îl consumaţi zilnic, înlocuind dulciurile şi alimentele bogate în grăsimi nesănătoase cu fructe şi legume.

2.Mâncaţi mai puţin!

Reduceţi  porţiile, consumaţi alimente săţioase pentru a păcăli foamea şi ridicaţi-vă de la masă înainte de a vă simţi complet sătulă. 

3.Nu săriţi peste mese!

Respectaţi un program de mese zilnic. Este dovedit faptul că, în cazul în care săriţi peste o masă, senzaţia de foame se intensifică şi veţi mânca mai mult şi mai nesănătos la următoarea masă. Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei potrivit nutriţioniştilor. Acesta ne furnizează energia necesară pentru un început de zi bun. În plus, caloriile sunt mai uşor "de ars" dimineaţa. 

4.Alegeţi alimente săţioase!

Astfel vă veţi potoli foamea mai uşor şi veţi mânca mai puţin. Optaţi pentru alimentele bogate în fibre, precum cerealele integrale, nuci, ouă, pere, caise, smochine, prune, fasole uscată, mazăre, linte, năut.

5. Consumaţi  apă plată cu lămâie!

Reţeta recomandată de fotomodele. Un pahar cu apă în care s-au adăugat câteva picături de zeamă de lămâie are proprietatea de a stimula arderile de grăsimi. 

6.  Ceaiul verde îmbunătăţeşte metabolismul!

Ceaiul verde stimulează metabolismul datorită proprietăţilor antioxidante. Catehinele, o grupă de substanţe antioxidante, accelerează arderea grăsimilor şi reduc semnificativ nivelul colesterolului "rău" (LDL) din sânge. 

7. Folosiţi ulei de măsline!

Grăsimile monosaturate din uleiul de măsline vă pot ajuta să ardeţi din calorii, arată un studiu efectuat de australieni. Specialiştii susţin că uleiul de măsline îşi păstrează efectele, indiferent de modul în care este consumat.

8 Profitaţi de vremea frumoasă şi faceţi mişcare!

Dieta fără sport este eficientă doar pe jumătate. Ieşiţi cu prietenii la plimbare, aleargaţi în parc, înscrieţi-vă la cursuri de dans, orice înseamnă mişcare şi vă face plăcere. Important este să fiţi active.

Acum că aţi urmat aceste sfaturi, Va invităm pe www.cristinastil.com pentru a Vă alege costumul de baie perfect!

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: