Trei candidați PD și-au prezentat oferta electorală pentru suburbii

sâmbătă, 11 iunie 2011

Trei candidați PD și-au prezentat oferta electorală pentru suburbii
Foto: privesc.eu

PD continuă campania electorală în suburbiile municipiului Chişinău cu trei candidaţi la primărie - în localităţile Stăuceni, Grătieşti şi Truşeni. Concurenţii democraţi şi-au prezentat ofertele pentru localităţile din afara Capitalei, astăzi, 11 iune, în cadrul unei conferinţe de presă.


Oferta electorală a formaţiunii pentru localităţile din suburbiile Capitalei, se bazează pe trei principii: reducerea diferențelor dintre Chişinău şi suburbii, integrarea economiei suburbiilor în cea a oraşului Chişinău, planificarea şi utilizarea raţională a teritoriului localităţilor suburbane și a resurselor disponibile în suburbii.


De asemenea, candidaţii PD pentru turul II la funcţiile de primar în localităţile din mun. Chişinău i-au îndemnat pe toţi locuitorii Capitalei şi pe cei din suburbii, să iasă la vot pe 19 iunie şi să susţină candidatul comun al AIE, Dorin Chirtoacă, la fotoliul de primar general.

În turul II, PD participă cu trei candidaţi în mun. Chişinău – Ion Dragomir în Stăuceni, Andrei Florica în Grătieşti şi Ion Apostol în Truşeni. În total, pe 19 iunie, 224 de candidaţi PDM vor lupta pentru funcţiile de primar. Pe 5 iunie au fost aleşi 93 de primari democraţi.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: