Arrinera Automotive a prezentat conceptul Venocara

sâmbătă, 11 iunie 2011

Arrinera Automotive a prezentat conceptul Venocara
Foto: masini.ro

Polonezii de la Arrinerra Automotive au prezentat oficial conceptul Venocara, ce va fi lansat pe piata la sfarsitul anului viitor, supercar-ul urmand a fi disponibil in Europa, China, Orientul Mijlociu si Statele Unite. 


In ceea ce priveste designul exterior al modelului, se pot recunoaste foarte usor cateva elemente din “cartea de retete” a lui Lamborghini, insa influenta colaborarii cu Lee Noble face ca acest lucru sa nu fie deranjant, ba dimpotriva.

Venocara este construita in jurul unui sasiu tubular din otel, cu o caroserie din Kevlar, faruri bi-xenon, stopuri cu tehnologie LED si jante de 19/20 inch.

Deocamdata, nu au fost oferite si fotografii cu interiorul masinii, insa Arrinera spune ca habitaclul va avea tapiterie din piele, elemente din fibra de carbon, accente de aluminiu si un sistem de monitorizare a drumului cu raze infra-rosii.

Puterea este oferita de un motor V8 de 6,2 litri supraalimentat printr-un compresor Eaton, probabil preluat de la un Chevrolet Corvette ZR1, ce ofera 638 CP si 819 Nm.


Sursa: masini.ro


0 Comments: