Victoriabank premiază câştigătorii promoţiei "Dăruiești și Câștigi"

vineri, 10 iunie 2011

Victoriabank premiază câştigătorii promoţiei
Foto: captura imagini video Youtube

84 mii de lei vor merge la copiii defavorizați, datorită promoției „Dăruiești și Câștigi” lansată de Victoriabank. În perioada 11 aprilie-24 mai 2011 clienţii băncii au avut posibilitatea să contribuie cu mijloace bănești iar la 8 iunie a avut loc premierea oficială a câştigătorilor promoţiei. 


De fiecare dată când clienţii efectuau o operaţiune în cadrul Victoriabank aveau posibilitatea să înregistreze o prognoză a cursului euro/dolar pentru Ziua internaţională a copiilor. La promoţie au participat 4883 clienţi care au efectuat 5333 prognoze. Astfel s-au acumulat 84 mii lei prin aporturi de numai 10 sau 30 lei.

La data de 1 iunie 2011 Victoriabank a desemnat zece cele mai bune şi cele mai aproape de realitate rezultate privind prognozele efectuate de către clienţi. Câştigători ai promoţiei „Dăruiești și Câștigi” au devenit 11 clienţi ai Victoriabank.

„Victoriabank”S.A. reamintește că graţie aportului clienţilor, precum şi cu ajutorul contribuţiei băncii în cadrul altui program similar numit „Caritate”, Victoriabank a avut posibilitatea să facă fericiţi peste 100 de copii de la şcoala- internat din s. Văscăuţi, r-nul Floreşti organizându-le „O zi de neuitat” în Capitala republicii. De asemenea, trei copii au primit o nouă şansă la viaţă fiind operaţi peste hotarele ţării noastre.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: